Laserontharing voor dummies

Ook werken wij altijd betreffende de nieuwste medische apparaten, waardoor we de huid perfect te mogen veven.

De treatment vormt behandeling aangaande laserlicht dat door de haarkleurstof melanine is geabsorbeerd. Het beschadigt de haarwortel, zodat een haar na verschillende behandelingen ook niet verdere retour groeit. De huid is tijdens de laserontharing verzorging niet weerbarstig.

En omdat juist een melanine dit laserlicht absorbeert, zit die methode effectiever bij mensen betreffende donkerbruin ofwel zwart hoofdhaar. Betreffende onze Nd: YAG-Laser is een treatment aangaande ons donkere huid immers geoorloofd.

Daar bestaan immers behoorlijke risico's aaneengehecht met een slecht uitgevoerde ontharings-treatment. Zo kan een huid onder andere ernstig verbranden. Daarom is dit essentieel teneinde altijd juist te kijken wie een verzorging uitvoert, en of de behandelaar over een passende opleiding beschikt.

Voordat we beginnen met een laserontharing maken we foto’s over het te behandelen gebied. Achteraf testen we hetgeen de ideale hoeveelheid laserenergie kan zijn en behoren we de instellingen betreffende een laser daarop met.

Wanneer je hinder hebt over overmatige beharing ofwel hoofdhaar op plaatsen daar waar jouw het liever niet hebt, dan kun jouw permanente ontharing overdenken. Wegens permanente ontharing is laserbehandeling aangewend. Op deze pagina lees je aan de opties. Permanent ontharen met laser

Daar zijn enkele behandelingen nodig om het gewenste gebied totaal haarvrij te oplopen. Over het doorgaans zijn daar 6 behandelingen benodigd teneinde het bestelde resultaat te bereiken. Regelmatig bestaan daar echter alsnog extra behandelingen nodig. Om een huid eventjes rust te melden tussen de behandelingen door, is er tussen twee behandelingen een rustperiode aangaande 6 weken ingepland.

Bezit u dan ook huidtherapie nodig? Wij verlenen verscheidene huidtherapieën met teneinde uw huidproblemen op te lossen. Een huidtherapie behandelingen geraken uitgevoerd via onze exclusief opgeleide en gekwalificeerde huidtherapeuten.

Na een ingreep mag jouw regelrecht weer alles verrichten hetgeen je wilt. Een huid mag enkele uren tot een dag rood ofwel gevoelig bestaan. Met paracetamol ofwel een koud kompres mag jouw de kwetsbaarheid verlichten. Verder kunnen daar korte korstjes voortkomen. Het kan zijn tijdelijk en verdwijnt na enkele dagen.

 Dit voordeel over IPL is dat via een voordeligere aankoop betreffende dit toestel, regelmatig verder een behandel prijzen lager bestaan.

Omdat de sterkte die vrij komt zoekt immers de gepigmenteerde haar op. Bij lichte dons verklarend een haar zonder een pigment kan zijn deze ook niet (echt) zichtbaar en bij een gepigmenteerde ofwel een door de zon verkleurde huid neemt de huid te heel wat energie op in regio met een hoofdhaar.

HR laserontharing is ons werkwijze die stationair word genoemd. Het betekent dat we betreffende 5 lichtpuls de warmte bereiken in de haarfollikel om de hoofdhaar definitief straat te krijgen. Dit kan zijn uiteraard ons andere wijze vervolgens de SHR laser ontharing. Deze methode mag verder wanneer gevoelig geraken beleven.

Een behandeling kan zijn niet voldoende, daar de groeicyclus van het hoofdhaar bestaat uit 3 verschillende fases. Alleen een meer info hoofdharen die in het laatste groeifase periode (anagene fase) zijn kunnen vernietigd worden.

IdealBody kan zijn een onafhankelijk en kritisch platform vanwege cosmetische ingrepen en plastische chirurgie. Behalve eerlijke info over zowat alle geliefde behandelingen vind je verder klinieken, prijzen en antwoorden op veelgestelde vragen. Mobile en tablet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *